skip to Main Content
Deblocari usi Sector 6 - Reparatii usi Sector 6 - Lacatus Sector 6

Sectorul 5 este un sector în București situat în partea de vest a municipiului Bucuresti, cuprins între sectorul 1 si sectorul 5.

Delimitarea sectorului 6 (sursa wikipedia).

Începând de la intersecția râului Dâmbovița cu Str. Constantin Noica și Șos. Cotroceni, limita de est a sectorului urmează traseul: Șos. Cotroceni, B-dul Geniului, Drumul Sării (toate inclusiv) până la intersecția cu Calea 13 Septembrie și B-dul. Ghencea.

Limita de sud: B-dul Ghencea, Prelungirea Ghencea până la Intrarea Floarea Galbenă.

Limita de vest: linia convențională care pornește din dreptul Intrării Floarea Galbenă până la complexul de sere floricole (exclusiv), pe limita de sud și de est a acestuia până la Blvd. Timișoara, pe Blvd. Timișoara, spre vest până la linia căii ferate de centură spre nord, apoi pe această linie ferată până la canalul Argeș, canalul Argeș, până la stația Apa Nova București, de aici pe canalul deversor până la râul Dâmbovița, se continuă pe râul Dâmbovița până la Drumul Morii.

Limita de nord: calea ferată București-Roșiori, începând de la Drumul Morii până la Drumul Carierei (exclusiv), Calea Giulești până la intersecția cu Șos. Orhideelor, în continuare pe Calea Plevnei până la Str. Constantin Noica, pe Str. Constantin Noica până la râul Dâmbovița (toate inclusiv).

Servicii acoperite in Sectorul 6
  • Deblocare usa metalica cu sistem simplu sau complex
  • Deblocare usi de termopan (pvc), lemn
  • Deblocari seifuri simple sau profesionale
  • Reglare usi metalice si de termopan (pvc)
  • Montaj si inlocuire butuc usa
  • Montaj broasca si inlocuire broasca usa – orice marca
  • Alte servicii de reparatii usi
deblocari usi sector 6 si reparatii usi sector 6

Urgenta? Nu ezita sa apelezi la unul dintre lacatusii nostri! Deblocari usi sector 6. Reparatii usi sector 6.

Cartiere din sectorul 6 - iLock

Drumul Taberei, Militari, Lujerului, Crangasi, Armata Poporului, Giulesti, Ghencea, Uverturii, Soseaua Virtutii, Gorjului, B-dul Iuliu Maniu, B-dul Constructorilor, Cotroceni, , Drumul Sarii, Pacii, Calea Plevnei, Regie, B-dul Timisoara, Apeductului, Apusului, Arinii Dornei, Basarab, etc.