skip to Main Content
iLock - Lacatusii pe care vrei sa-i contactezi

Lucram de ani de zile cu aceeasi pasiune – intelegem fiecare sistem de inchidere al usilor si, desigur, stim ce ar trebui facut in fiecare situatie. Ne deplasam in timp util pentru a oferi serviciul de deblocari usi – stim ca in general timpul conteaza si, desigur, nimanui nu-i place sa astepte prea mult. Mai jos iti prezentam cateva motive pentru care ar trebui sa fim firma de reparatii usi care te ajuta sa scapi de probleme.

De ce iLock?
Experiență

Suntem in domeniul lacatuseriei mecanice de peste 15 ani, avand la activ cateva mii, daca nu chiar zeci de mii de interventii incheiate cu succes si cu daune minime. Cu toate acestea gasim o provocare noua in fiecare interventie avuta, circumstantele fiind diferite de la caz la caz.

Unelte profesionale

In cei peste 15 ani de experienta pe piata deblocarilor si reparatiilor de usi ne-am imbunatatit in mod constant uneltele folosite pentru lucrarile executate. Astfel, folosim echipament profesionist pentru orice tip de lucrare, fie ca este vorba de o simpla reparatie sau de o deblocare.

Preturi excelente

Avem probabil una dintre cele mai avantajoase oferte de pe piata reparatiilor si deblocarilor de usi din Romania. Adesea am fost intrebati de preturi, insa acestea difera de la un caz la altul, fiind infulentat de tipul usii (metalica, de lemn, de termopan etc), de sistemul de inchidere folosit si nu in ultimul rand de cauza blocarii usii (cheie rupta sau pierduta etc.).